ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Α΄2. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.


Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 ομάδα παιδιών από το Α΄2 επισκέφτηκαν με γονείς τους, τη Θεολόγο τους και τη Διευθύντρια του Σχολείου το Χαρίσειο Γηροκομείο, στο πλαίσιο εκδήλωσης εθελοντισμού και φιλάνθρωπων αισθημάτων ενόψει των Χριστουγέννων. 

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2ου ΠΠΓ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Η πλήρης επιτυχία και η πέραν κάθε προσδοκίας πολυπληθής προσέλευση εκπαιδευτικών στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο που διοργάνωσε το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο στις 13 Δεκεμβρίου 2013, μας δημιουργεί την ηθική υποχρέωση να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ πρωτίστως σε όλους τους συναδέλφους που παρακολούθησαν τις εισηγήσεις του σεμιναρίου και βεβαίως στη Νομική Σχολή για τη στήριξη που μας προσέφερε.
Ευχαριστούμε, τέλος, όλους τους συντελεστές της επιτυχούς διοργάνωσης.

Ο καθηγητήςΘεολογίας ΑΠΘ κος Κεσελόπουλος στο γ1.

Οι Μαθητές του Γ΄1 προσκάλεσαν στο τμήμα τους τον καθηγητή του τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, κύριο Ανέστη Κεσελόπουλο. Η αποδοχή της πρόσκλησης και η συζήτηση με τον κύριο Κεσελόπουλο ήταν ιδιαίτερη τιμή και έδωσε ξεχωριστή χαρά σε όλους τους μαθητές.

ΣΤΟ ΜΒΠ (ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ).

Επίσκεψη στην έκθεση του Αγίου Μάμαντος:

Στις 5 Δεκεμβρίου 2013 επισκεφθήκαμε το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.
«Η τιμή του αγίου Μάμαντος στη Μεσόγειο. 
Ένας ακρίτας άγιος ταξιδεύει» είναι ο τίτλος της μεγάλης έκθεσης στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και τον Δήμο Μόρφου της Κύπρου.

Η Βράβευση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στο χώρο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση βράβευσης των εκπαιδευτικών,  στο πλαίσιο του Θεσμού Αριστείας 2013.